Nigerian Immigration Past Questions And Answers PDF Free Download

Nigerian Immigration Past Questions And Answers PDF Free Download

Do you want to excel in the Nigerian Immigration Service Recruitment Screening Test? Then get our free PDF version of the Nigerian Immigration Service Recruitment Past Question Papers and Answers.

Nigerian Immigration Past Questions And Answers

The booklet contains questions from the previous screening test of the Nigerian Immigration service. After using our material, we can guarantee you of a place in the Nigerian Immigration Service. Just be guided by reading to the end to see how to download the past question paper.

Nigerian Immigration Past Questions And Answers PDF Free Sample

1: What is the probability of having an odd number in a single toss of a fair die?
(a) 1/6
(b) 1/3
(c) ½
(d) 2/3
Answer: C

Use the following information for question 2 and 3
The surname of 40 children in a class were arranged in alphabetical order,16 of the surnames begin with O and 9 of the surnames begins with A. 14 letters of the alphabet do not appear as the first letter of a surname.

2: What is the probability that the surname of a child picked at random from the class begins with either O and A?
(a) 5/8
(b)7/8
(c)9/16
(d)14/25
Answer: A

3: If more than one surname begins with a letter besides A and O, how many surnames begin with the letter?
(a) 2
(b) 3
(c) 4
(d) 6

Answer: B

The table gives the score of a group of students in an English language test.

Scores 2 3 4 5 6 7
No. of Students 2 4 7 2 3 2

4: If a student is chosen at random from the group, what is the probability that he scored at least 6 marks?
(a) 3/20
(b) 1/5
(c) ¼
(d) 3/10
Answer: C

5: What is the probability that three customers waiting in a bank will be served in the Sequence of their arrival at the bank?
(a) 1/6
(b) 1/3
(c) ½
(d) 2/3
Answer: C

6: The probability that Kodjo and Adoga pass an examination are ¾ and 3/5 respectively. Find the probability of both boys failing the examination.
(a) 1/10
(b) 3/10
(c) ½
(d) 2/3
Answer: A

7: The mean of 20 observations in an experiment is 4. If the observed largest value is 23, Find the mean of the remaining observations.
(a) 4
(b) 3
(c) 2.85
(d) 2.60
Answer: A

8: A group of eleven people can speak either English or French or both. Seven can speak English and six can speak French. What is the probability that a person chosen at random can speak both English and French?
(a) 2/11
(b) 4/11
(c) 5/11
(d) 11/13
Answer: B

Related Recruitment:

How to Download Nigerian Immigration Past Questions And Answers

The cost of the newly updated Nigerian Immigration Past Questions And Answers is 2,000.00 naira only for four subject’s combination.

See The Payment Detail Below.

To get Nigerian Immigration Past Questions And Answers follow the steps below.

Pay into the account below.

Account Details
Account Name:  ETUK, OTO-OBONG EMMANUEL

Account Number0318379097
BankGTBANK.

After Payment , send the following

(1) Depositors name,

 (2) Teller number,

(3) Amount paid to 07063986527 or [email protected]

The purchased Nigerian Immigration Past Questions And Answers will be uploaded immediately into your email address within the next 24 hours.

If you have purchased yours, kindly drop a testimony in the comment box below.

CALL EXAMSTUTS: 07063986527

WHATSAPP NUMBER: 07014604900

If you need us to help you with more updated information at the right time about Nigerian Immigration Past Questions And Answers kindly provide us your phone number and email address in the comment box below. Also, feel free to ask any questions at any time.

What do you think? Was this article helpful and useful?

If this article  has been helpful Please share and Like us on [email protected]

Follow us on twitterinstagram, LinkedIn, Pinterest

 

 

Subscribe to Studydriller

Use this subscription form to subscribe to scholarship updates, Recruitment updates and Admission news with free past questions and answers.

The Author

examstuts

Oty Emmanuel is a professional blogger and SEO Expert. He is also a developer and writer. He is the author of the book: "Success is not a matter of chance". Meet him on FB @ https://web.facebook.com/oty.emmanuel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *